I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Sunday, 31 July 2011

Cinta???

Ape tu cnte? ksih syg? ad lg ke bnde-bnde mcm nie lg?mcm susah je nk jmpe..bnyk yg talam dua muke..stuju x?cntohnye:

Dlm Satu Perbualan Telefon...

bf : awk,sy syg awk..
gf : sy pun syg awk...
gf : awk,kjap lg sy col,ayh sy telefon sy la..
gf : ok awk..
........................................
bf : hello syg..sory lmbt angkt..i ad hal td la..

--------------------------------------------------------------------------
nie ke ksih sayang??sah-sah gf tu kene tpu..
--------------------------------------------------------------------------

Perbualan Melalui SMS

gf : awk,sy nk kluar dngan kwn-kwn sy la kjap..sy nk pegi uptown je pun..
bf : ok awk..awk nanti kat sane hati-jati tau..jge dri elok-elok..jngn gatal-gatal..
gf : xkn gtal-gtal la..sy kn dah ad awk..pcaye sy kn?
bf : ye..pcaye..jngn blik lmbt sngt..
gf : ok awk..nanti-nnti mcg tau..tata..

gf : u kt mane nie?cpat la dtg amek i..kate nk tngok wayang..
bf2 : i otw la nie syg..kjap tau..tunggu i kat situ..

---------------------------------------------------------------------
nie laki tu plak yg dah terkene tipu...

Kesimpulannye,zaman sekarang mmg susah nk jmpe yg btol-btol jujur..Kaum hawa slalu kata lelaki bnyk mainkn perasaan..kaum adam pun ckp pmpuan yg slalu main kayu tiga..smpai couple 3org skali gus..fuhh,hebat-hebat..

sbenarnye sekarang semua same,ada perempuan yg playerz, dan ada juga lelaki yg playerz..ad yg couple coz ada udang di sebalik batu..kte kne la berfikir dulu sbelum mmbuat apa-apa keputusan..tapi kejujuran adalh key dalam setiap perhubungan..renung-renungkanlah~  




2 comments: