I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Saturday, 6 August 2011

owh ahad...



owh ahad~ . wkn memang sangat bosan smpai x taw nk wat ape. hueeee... orang sume tanye "x bosan ke duduk bilik" then i cakap x bosan.. sangat best hahaha... padahal dalam hati menyumpah2 kan~ tapi kan, sape kate i duduk bilik je? i keluar jugak ok.. dari subuh smpai tengah malam i akan kuar ulang-alik pergi toilet. so, tu kira keluar jugak la kan.. ngehehehe.. ok2.. hari ni i abiskan mase dengan teddy muncit. tibe2 terasa mcm nak mandikan teddy muncit yang dah terlalu kepam.. o.m.g..
tara.. teddy ni kene gantung sebab keadaan die still lembap. even da basuh n masuk tempat pengering yang amat panas, tapi kekabu dalam badan still basah... :P
jahat kan sy.. da puas peningkan die dalam mesin, kuar terus kene sepit telinga.. owh en.teddy, mintak ampun sangat
ni plak benda yang i sangat suke makan hari ni. plum tablet candy. sebenarnye ni fav mase kecik2. tibe2 teringat balik n terus amik+bayar. hehehe.... satu hari je da abis ok.. menyesal x beli banyak2 kan.. :(

No comments:

Post a Comment