I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, 1 August 2011

puzzle itu membawa happiness

nak taw x... hanya dengan main puzzle, sy dapat beruang besar! ahahahaha.. tipu! kalau dulu2, i main tikam2 kat fun fair baru dapat beruang besar kan! ok tipu lagi! sepanjang umor hidup i, i x pernah jejak kan kaki kat fun fair. sedih je dengar kan... orang lain sume pergi, i+kakak+adik duduk je diam2 kat rumah... ingat lagi mase kecik2, kakak+adik+i selalu pujuk2+merengek2 dekat mama+papa ajak pergi fun fair. tapi, dengan sukacitanya, mama+papa x layan pon! kekekekeke.. x taw lah pasal ape mama+papa x nak bawak kan. maybe sebab x nak anak2 die ni ter-over-expose dengan benda2 yg kureng elok kot.. tapi syukur lah jugak kan sebab ajaran kecik2 dulu buat i x ingin langsung nak pergi situ sekarang ni walaupun sekarang ni dah boleh pergi sendiri.. :p  "terima kasih mama... terima kasih papa" :)

ok, now berbalik pada puzzle dan beruang kutub tu. before i turun kereta, i dapat satu envelope pink! nak bukak, x bagi.. die kate lepas setel sume baru boleh bukak. so, dengan frust naik lah level 9 n setelkan sume benda.. pas setel tu i pon bukak lah benda ni.. then agak peli sebab ade kad yg suruh i setelkan puzzle tuh? hoooommmaaaiiiggoooddd!! mata dah ngantok lagi mao suruh wt puzzle! so, nak x nak buat jelah walopon ngantok! tapi... i juz cantomkan yg ade tulisan sajeee.. kekekekeke... pastu..... siap lah satu ayat!









tadaaa~ ni la ayat die! "check almari syeera?"
adoyai! x der keje agaknye suruh bukak almari syeera malam2?
dala die tengah tido... agak bersalah mao bukak...
so, i call kakak n tny y la kan... n die paksa i bukak jugak almari syeera!!
then keluarlah beruang! :P





dup dap dup dap! dapat beruang!
ingat apelah dalam beg kertas besar tu... btw, arigato gozaimasu!
beruang ni besar so amik gambar "anting2" beruang pon jadi lah kan! :p



tq so muchy muchy much!

No comments:

Post a Comment