I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Monday, 1 August 2011

owhh~ sudah habis!!!

hypnose sy dah abis ok! heee.. kejap je da abis... mama slalu cakap i bukan pakai perfume tp i mandi! hahahaha... eah2.. tu tandanye i wangi kan. wewewe... ok2. so pasni p kerje n mane2 da x der bau hypnose dari Juliana Erna sebab hypnose da abis n kene mintak mak yg baru. mwahahaha... heeppp!!! if hypnose abis x bermaksud i x pakai ape2 ok! so, start utk esok, i kene la pakai vanilla(body shop)! hahaha.. i ingat lagi mase kat kolej, mase tu baru je abis exam n i lalu depan member. gile kelakar bile die cakap "bau macam kuih koci" jahat taw! hahaha.. agak2 la bai! if lapar pon jangan la tunjuk sangat.. sy taw la sy wangi+sweet n mcm gule2 kan.. hahahaha.. pastu if dalam kelas, member cakap bau i macam jagung? n member mesti cakap i suke buat die lapar! hahahahaha... pity u lalink! tapi tu sume da berlalu la.. so, sok i akan bau vanilla n i taw member sangat2 suke kan! mwahahaha.. blueekkkk! :P






heeee.. now botol da kosong yg tinggal cume shower gel ok! :P


hee... now i sorang2 kat bilik sebab kakak and adik i kat luar  sempat buat ketupat daun palas! ahahahaha... thanx korang! sharing is caring kan? bluueerrgghhh!!! omg! sy benci minah gelabah! sy benci stalker! main jauh2 boleh x? sibuk je datang dekat2! kuman ok!suka suki kau je nak kacau hidup cik liana kan? sebelum u cakap ape2 pasal i, better u tengok muke kat cermin n tenung muke tu puas2! sorry to say la kan, mlm ni mg i celupar gile! perasan jolie n pitt la tu kan... hahaha......siapa makan cili, die terasa pedas ok! nyummeehhh! :P kesian sangat wehhh!hahaha kan dah merepek bukan malam2 opsss sory if i cakap macam tu....

No comments:

Post a Comment